Presse

Mere information om EU

EU-området fylder i Akademikernes arbejde. For at give bedre mulighed for at få overblik over alt det, som sker i EU, kommer Dansk Fagbevægelses EU-sekretariat nu med et nyhedsbrev.

Akademikerne, FTF og LO har i flere år brugt nyhedsformidling fra EU som en vigtig del af interessearbejdet. Udviklingen i EU har indflydelse på dansk lovgivning og forhold inden for mange spørgsmål på arbejdsmarkedet, uddannelsesområdet og forskningsområdet. Der er derfor behov for en løbende informationsformidling, som kan hjælpe med at bringe EU ind i en dansk sammenhæng.

Den Danske Fagbevægelses EU-sekretariat lancerer nu et nyhedsbrev, som udkommer hver 14. dag. Formålet er at give overblik over, hvad der rører sig på EU-fronten af møder, arrangementer og nye initiativers lancering etc. Nyhedsbrevet er på den måde fremadskuende og henvender sig til dem, der arbejder med EU som ansvarsområde.

EU-interesserede får dermed endnu et sted at hente viden om det, der sker i det europæiske samarbejde. Akademikerne, FTF og LO har i over fem år stået bag den velbesøgte EU-portal fagligt.eu.

Fagbevægelsens hjemmeside om EU
www.fagligt.eu kan alle med interesse for især den sociale og arbejdsmarkedsmæssige udvikling i Europa hente informationer. Hver dag bringes der på portalen egenproducerede nyheder om centrale faglige og økonomiske emner inden for EU. Portalen forsøger samtidig at være et arbejdsredskab for dem, der arbejder med konkrete EU-forslag, der er på vej gennem EU.

Besøg www.fagligt.eu

Kontakt
Ønsker du at modtage nyhedsbrevet fra Den Danske Fagbevægelses EU-sekretariat, kontakt Käthe Munk Ryom, international chefkonsulent, kmr@ac.dk.

[X]