Presse

Mere hjælp til kommunernes psykiske arbejdsmiljø

Nu kan man tilmelde sig forårets SPARK-møder. Det sidste år er der kommet helt ny luft til det psykiske arbejdsmiljø på de kommunale arbejdspladser. Det skyldes tiltaget SPARK (Samarbejde om Psykisk ARbejdsmiljø i Kommunerne), der blev sat i søen ved OK 2015 af KL og Forhandlingsfællesskabet, som Akademikerne er en del af.

Det kommer ikke til at gå stille af sig. I maj og juni måned 2017 afholder SPARK fem møder over hele landet om psykisk arbejdsmiljø. Her skal landets kommunale ledere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter mødes og finde ud af, hvordan de kommer et skridt videre med at forbedre det psykiske arbejdsmiljø på deres arbejdsplads. Invitationen er netop blevet klar, og der er nu åbent for tilmelding.

På SPARK-møderne skal der tages ordentlig fat. På mange arbejdspladser er der udfordringer med det psykiske arbejdsmiljø. Det er muligt at gøre det bedre.

Derfor skal der på SPARK-møderne arbejdes sammen om konkrete problemstillinger fra de forskellige deltageres hverdag og arbejdsplads. Eksperterne fra SPARK vil hjælpe til, at samarbejdet bliver nemmere, og ad den vej skubbe det psykiske arbejdsmiljø i kommunerne et skridt fremad. Det kommunale arbejde på området skal have et boost gennem konkret rådgivning, og ved at SPARK-møderne gør det langt lettere for alle parter at få inspiration fra andres gode ideer og løsninger.

Læs mere om de fem SPARK-møder og om tilmelding på SPARKS hjemmeside

[X]