Presse

Akademikerne til Folkemødet på Bornholm 2013

I dagene fra den 13.-16. juni flytter hovedparten af den politiske scene til Folkemødet på Bornholm i Allinge. Akademikerne rykker med og inviterer til en række spændende debatter og arrangementer i ”Akademikernes Hus” under overskriften ”Fra viden til vækst”.

Det har ikke skortet på politisk reformiver det seneste år. Til Folkemødet åbner "Akademikernes Hus" dørene for en række debatarrangementer, som kaster lys på nogle af de centrale spørgsmål i regeringens reformdagsorden. Det foregår på Kirkegade 4 med indgang via Østergade.

Til arrangementerne vil ledende politikere, fageksperter og meningsdannere debattere emner som vækst, beskæftigelse, uddannelse, forskning og meget mere.

Formanden for Akademikerne, Erik Jylling, er bl.a. vært til et arrangement om moderniseringen af den offentlige sektor, som afvikles i et samarbejde mellem Akademikerne, OAO og FTF. Erik Jylling deltager også i paneldebatten om "Ledelse, overenskomster og tillid i den offentlige sektor", som Produktivitetskommissionen afholder.

For Akademikerne er Folkemødet en unik lejlighed til at mødes om emner, som de faglige akademiske organisationer har fokus på. Derfor byder vi, udover vores debatarrangementer, også på afslappet samvær i vores loungeområde i "Akademikernes Hus", hvor man kan få en forfriskning og høre mere om det, vi arbejder med. Her bliver der rig mulighed for at tale om mulighederne med en akademisk uddannelse, og den rolle som akademikerne som uddannelsesgruppe spiller i udviklingen af samfundet.

Program for Akademikernes Hus (pdf) 

Mere information
Jens Alkjær, Kommunikationskonsulent i Akademikerne, tlf.: 2249 5856 

[X]