Presse

ArbejdsmiljøPrisen uddeles 24. november

Kom og mød Danmarksmestrene. 12 arbejdspladser er nominerede til ArbejdsmiljøPrisen 2016. Alle kan de inspirere andre arbejdspladser om, hvordan medarbejdere og ledelse sammen kan styrke det psykiske og det fysiske arbejdsmiljø. Akademikerne er med til at uddele prisen.

Et godt og højtprioriteret samarbejde mellem ledelse og medarbejdere om det daglige arbejdsmiljø giver den korteste vej til mærkbare resultater. Det er et af fællesstrækkene blandt de 12 udvalgte arbejdspladser, der i år er nomineret til ArbejdsmiljøPrisen.
 
”Vinderne af Arbejdsmiljøprisen er med til at inspirere andre arbejdspladser, og det har stor betydning. De virksomheder der går forrest på området, opnår større arbejdsglæde og de sparer ovenikøbet penge på bundlinjen”, siger Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne.
 
De nominerede arbejdspladser er på hver sin måde lysende eksempler på, hvordan medarbejdere og ledelse kan skabe større arbejdsglæde ved at styrke trivslen samt nedbringe sygefraværet og antallet af arbejdsulykker.
 
Vil du møde de 12 arbejdspladser med et arbejdsmiljø i topklasse, så kom og vær med, når ArbejdsmiljøPrisen 2016 uddeles den 24. november 2016 på Crowne Plaza i København. Læs mere på www.ArbejdsmiljøPrisen.dk

[X]