Presse

Akademikerne retter kikkerten mod Folkemødet på Bornholm 2015

Der er heldigvis ikke lang tid til dette års folkemøde på Bornholm. Akademikerne er i fuld gang med forberedelserne og glæder sig til igen i år at kunne slå dørene op for ”Akademikernes Hus”.

Her vil vi sammen med vores medlemsorganisationer invitere inden for og afholde et væld af arrangementer på vores to store debatscener – en udendørs i gården – og en indendørs på 1. sal.

Du kan allerede nu se frem til et veloplagt program. Også i år vil vi bidrage til et godt folkemøde ved at sætte flere af tidens aktuelle spørgsmål til debat.

Glæd dig blandt andet til at høre om emner som fremtidens uddannelse, den høje ledighed blandt nyuddannede fra universiteterne, psykisk arbejdsmiljø, forskning, vækst, iværksætteri, fornyelse af den offentlige sektor og meget meget mere.

Mangler du debattører til dit arrangement?
I Akademikerne stiller vi gerne op som debattører, eksperter, ordstyrere eller andet i andres arrangementer. Nedenfor kan du få inspiration til de emneområder, hvor Akademikerne gerne byder ind.

Kontakt os, hvis du ser en mulighed for samarbejde – vi hjælper med at give dit arrangement en faglig kant.

 

 Finn R larsen lille

 

FINN R. LARSEN, Formand, Akademikerne
Globalisering, arbejdsmarked og beskæftigelsespolitik, erhvervs- og vækstpolitik, uddannelses- og forskningspolitik, tillidsreform.
Mail: frl@ac.dk · Tlf.: 2966 6977

 Martin Teilmann lille

 

MARTIN TEILMANN, Direktør, Akademikerne
OK15, Den danske model, akademikerledighed, uddannelses-, forsknings– og vækstpolitik.
Mail: mt@ac.dk · Tlf.: 2249 5851

 Jakob Brandt lille

 

JAKOB BRANDT, Vicedirektør, Akademikerne
Vækst gennem viden og produktivitet, dimittendledighed, erhverv, jobskabelse, arbejdsmarked, iværksætteri, psykisk arbejdsmiljø.
Mail: jb@ac.dk · Tlf.: 2425 2727

 Birgit Bangskjær lille

 

BIRGIT BANGSKJÆR, Chefkonsulent, Akademikerne
Uddannelseskvalitet og relevans, sammenhæng og fleksibilitet  i de videregående uddannelser, internationalisering af uddannelser, studiefremdriftsreform og uddannelsesfinansiering.
Mail: bba@ac.dk · Tlf.: 2249 5855 

Yderligere oplysninger om Akademikernes aktiviteter på Folkemødet på Bornholm 2015, kontakt: Jens Alkjær, Kommunikation, 2249 5856, jal@ac.dk 

[X]