Presse

Akademikerne indtager folkemødet på Bornholm 2016

Det bliver fire dage med højt til loftet og stor debatlyst på årets folkemøde og demokratifestival på Bornholm den 16.-19. juni. Og så er der god grund til at besøge Akademikernes Hus.

Akademikernes Hus i Allinge

Akademikerne præsenterer i år det mest ambitiøse program for folkemødet. Vi slår som altid dørene op for ”Akademikernes Hus”, Turistkontorets gård K19, hvor du i løbet af folkemødedagene kan stille din sult efter skarpe holdninger, viden og god stemning med over 25 forskellige debatarrangementer på programmet.

Besøg os, hvis du har lyst til at blive udfordret og inspireret. Det er selvfølgelig en overdrivelse at sige, at vi kommer rundt om alt med de mange debatter. Men vi kommer vidt omkring. Der bliver noget for de fleste, og ikke mindst kræs for alle, som interesserer sig for: uddannelse, sundhed, arbejdsmarked, offentlig/privat sektor, iværksætteri, erhvervsliv, psykisk arbejdsmiljø, big data og meget mere.   

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi ved, at det kan blive hektisk, og at der er meget, der skal nås på et folkemøde. Så er det godt at kende sine vandhuller. Kig forbi og nyd en kop kaffe eller vand i vores lounge eller på vores terrasse. Her er altid masser af liv. Her kan du samtidig møde de organisationer, der i år er en del af Akademikernes Hus som arrangører/medarrangører på debatarrangementerne eller som medlemsorganisation i Akademikerne.

Programplakat Akademikernes Hus 2016

Mere information
Jens Alkjær, Kommunikation, jal@ac.dk, 2249 5856

[X]