Politik

Vigtigt med rollemodeller for bedre arbejdsmiljø

Snart kåres de arbejdspladser i Danmark, der har formået at rykke arbejdsmiljøet mod nye højder. Sidste frist for at tilmelde arbejdspladser til nominering til årets ”Arbejdsmiljøpris” er den 1. februar 2018.


Så er det tid igen. Om ikke så længe vil Arbejdsmiljørådet være vært for det årlige arrangement, hvor de arbejdspladser, som har gjort en særlig indsats for at forbedre arbejdsmiljøet, skal hædres. Uddelingen af ”Arbejdsmiljøprisen” sker for at få endnu flere virksomheder til at sætte fokus på arbejdsmiljøet i deres strategiske og daglige arbejde.
 
Rollemodeller spiller en vigtig rolle i dette arbejde. Gode eksempler fra en arbejdsplads kan åbne øjnene på andre arbejdspladser og være en uvurderlig hjælp. For at styrke indsatsen for et stærkere arbejdsmiljø på alle danske virksomheder skal viden om nye metoder og gode indsatser deles og spredes.
 
Kampen for et styrket arbejdsmiljø skal have stor anerkendelse. Derfor er det i de næste uger muligt at tilmelde arbejdspladser, der har gjort en særlig indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø, til ”Arbejdsmiljøprisen 2018”. Sidste frist for indstilling er den 1. februar 2018.
 
”Arbejdsmiljøprisen 2018” uddeles indenfor kategorierne Arbejdsulykker, Psykisk arbejdsmiljø, Muskel- og skeletpåvirkninger samt Forandringer og ny teknologi.
 
Prisen uddeles af Arbejdsmiljørådet onsdag den 11. april 2018. Det sker ved et stort arrangement, hvor der samtidig sættes fokus på forandringer i arbejdslivet og ny teknologi.  
 
Formand for Akademikerne, Lars Qvistgaard, sidder med i dommerkomiteen, som udvælger prisvinderne.

Se mere på www.arbejdsmiljøprisen.dk

[X]