Om Akademikerne

Akademikerne søger konsulent til tværgående politisk arbejde

Vil du være med til at styrke Akademikernes politiske profil og interessevaretagelse? Har du erfaring med politiske processer, og kan du både udarbejde og udføre politiske strategier? Så er du måske vores nye politiske konsulent.

Akademikerne (AC) er en af to hovedorganisationer på det danske arbejdsmarked og repræsenterer mere end 400.000 medlemmer fordelt i 25 fagforbund. Til daglig arbejder vi bredt med arbejdsmarkedsforhold, arbejdsmiljø, uddannelses- forskningspolitik og overenskomster. Du vil, i samarbejde med den politiske ledelse og det øvrige sekretariat, skulle arbejde med politiske indsatser og sikre en slagkraftig, tydelig og samlet profil overfor interessenter og beslutningstagere. En af dine vigtigste opgaver vil være at sikre Akademikerne en god kontakt til det politiske system.

 Vi lægger vægt på, at du

  • har erfaring med politisk interessevaretagelse og har forståelse for og kendskab til politiske processer på Christiansborg og i ministerierne
  • har et stærkt netværk og ved, hvad der skal til for at skabe resultater på brede dagsordener
  • har et særligt kendskab til arbejdsmarkedsforhold og arbejdet i de faglige organisationer
  • er engageret og trives i et politisk og omskifteligt miljø
  • følger dine projekter til dørs og kan arbejde selvstændigt

Vi tilbyder

  • en ny stilling med udviklingspotentiale og gode muligheder for at sætte eget præg på arbejdsopgaverne
  • samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i hjertet af København
  • gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet

 Ansøgning

Stillingen forventes besat pr. 1. januar 2020. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt politisk direktør Janus Broe Malm på tlf. 2424 5387 eller jbm@ac.dk. Ansøgning sendes, mærket ”Konsulent”, til Akademikerne, Nørre Voldgade 29, 1358 København K eller chefsekretær Susan Tonboe på st@ac.dk, tlf. 2249 5872. Ansøgningsfrist er fredag den 8. november 2019, kl. 12.00. Ansættelsessamtalerne forventes afviklet i uge 46 og 48.

I Akademikerne tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge stillingen.

Information om Akademikernes behandling af personoplysninger ifbm ansøgninger til ledige stillinger finder du her/om-akademikerne/persondatapolitik/persondatapolitik-og-ansoegere.aspx. Alle Akademikernes mailadresser kan modtage sikker mail.

 

 

 

Akademikerne er en paraplyorganisation for 25 faglige organisationer, der organiserer akademisk uddannede i Danmark. Akademikerne er partipolitisk uafhængig og repræsenterer ca. 425.000 medlemmer med en lang videregående uddannelse. På arbejdstagersiden udgør Akademikerne sammen med FH arbejdsmarkedets hovedorganisationer i Danmark. 

Akademikerne arbejder sammen med medlemsorganisationerne for at sikre et attraktivt akademisk arbejdsmarked. Akademikerne arbejder aktivt for at fremme Danmark som vidensamfund og for at øge akademikernes indflydelse i samfundet.

Akademikerne er forhandlingsorganisation for offentligt- og privatansatte akademikere, og arbejder for at fremme disses løn- og ansættelsesvilkår. Som hovedorganisation varetager Akademikerne medlemsorganisationernes interesser i en række generelle samfundspolitiske spørgsmål af betydning for akademikere, fx arbejdsmarkedspolitik, erhvervspolitik, uddannelses- og forskningspolitik.

 

[X]